loading...
مطالب جالب.اخبار روز دنیا و..
mohammadali1369 بازدید : 103 شنبه 30 فروردین 1393 نظرات (0)
سامسونگ تا کنون بیش از 200 میلیون عدد از محصولات سری گلکسی S5 را در سراسر جهان به فروش رسانده است. این عدد بزرگی است، بویژه در مقایسه با آیفون، و اکنون نیز سامسونگ امیدوار است که با گلکسی S5، این شمار روز به روز فزون تر شود. بیایید به ویژگی های گلکسی S5 بپردازیم و ببینیم که در مقایسه با S4 چه مختصاتی دارد؟

بررسی تخصصی گلکسی S5

همچنان با بدنه ای پلاستیکی، اما با چند سورپرایز

اگر به بدنه فلزی و طراحی های جالب علاقمند باشید، مسلما گلکسی S5 همچون گلکسی های دیگر، چندان به مذاق شما خوش نخواهد آمد. گلکسی S5 هم یکی دیگر از گوشی های پلاستیکی تحت اندروید سامسونگ است.

جدای از فرورفتگی های کوچکی که در پشت بدنه این گوشی به چشم می خورد، و نیز جدای از خطوطی در کناره ها که به این گوشی حالتی شبیه خودروهای کلاسیک می دهد، گلکسی S5 مشخصا شبیه به گلکسی S4 به نظر می رسد... و البته گلکسی S3. خوشبختانه ما (البته اکثر ما) تلفن ها را به خاطر شکل ظاهرشان خریداری نمی کنیم. ممکن است بدنه پلاستیکی این گوشی چندان چشمگیر نباشد، اما نباید از ویژگی های بارز آن غافل بمانیم.

گلکسی S5 از قابلیت مقاومت در برابر آب و گرد و خاک (IP67) برخوردار است. همچنین دارای سنسور ضربان قلب در کنار دوربین پشت گوشی و نیز سنسور اثر انگشت در دکمه Home می باشد. اینها نکاتی است که برای کاربران مفید است. فراموش نکنیم که S4 مملو از اپلیکیشن هایی بود که چندان مورد کاربری و انتظار مردم نبود.

 

ضد آب:

سال پیش، ساسونگ، گلکسی S4 Active را به عنوان نسخه ضد آب و ضد گرد و خاک S4 عرضه کرد. این گوشی همچنان یکی از گوشی های مورد علاقه ما می باشد و اکنون نیز بسیار خرسند کننده است که می بینیم چنین قابلیتی برای S5 نیز در نظر گرفته شده است. از این پس نگران نباشید اگر گوشیتان در معرض آب قرار گرفت و یا در آب سقوط کرد. اکنون به راحتی می توانید حتی هنگام دوش گرفتن نیز تماس ها و پیغام های خود را چک کنید.

ما این موارد را امتحان کرده ایم و شاهد بوده ایم که گلکسی S5 پس از تمام این اتفاقات همچنان بسیار خوب به کار خود ادامه می دهد.

 

نشانگر ضربان قلب:

نشانگر ضربان قلب گلکسی اس 5

 البته ممکن است همگی کاربران متوجه این ویژگی نشوند و یا چندان کاربری از آن نداشته باشند، اما اگر بخواهید در شرایطی خاص و یا برای بررسی های پزشکی ضربان قلب خود را چک کنید، می توانید براحتی از این امکان S5 استفاده کنید. این ابزار دارای چراغ قرمز رنگی است که بر روی انگشت شما تابانده می شود و اپلیکیشن سلامت نگر نصب شده بر روی گوشی، ضربان قلب شما را ثبت می کند. این نشانگر ضربان قلب، کارکرد خوبی دارد و ما تا کنون نتیجه اشتباهی از آن ندیده ایم.

 

سنسور اثر انگشت:

 دکمه Home جدید سامسونگ، در عین حال دارای سنسور اثر انگشت نیز می باشد. این چیزی است که پیش از این در آیفون 5S نیز دیده بودیم. اما سنسور سامسونگ کمی متفاوت عمل می کند. به جای فشردن انگشت خود بر روی دکمه Home، انگشت خود را روی دکمه، به سمت پایین می کشید.

همچنین سامسونگ این امکان را مهیا کرده است که بتوانید از همین طریق به سیستم پرداخت FIDO و یا PayPal دسترسی بیابید. به هرحال این روش، راه مناسبی برای آنلاک کردن گوشی است. هرچند مشکلی با این سیستم نداشته ایم، اما سرعت عملکرد دکمه Home چندان بالا نیست و می توانست بهتر از این باشد.

 

اینترفیس کاربری واضح تر

ظاهر گوشی نکته مهمی است، اما اکنون خوشحالیم که سامسونگ به عملکرد باطنی و درونی گوشی نیز اهمیت داده است. اینترفیس کاربری گلکسی S5 نسبت به نمونه های پیشین، آسانتر و واضح تر است. آسانتر می توان به عملکردها و نیز تنظیمات دسترسی یافت. برخی از عملکردهای کمتر شناخته شده، اکنون در منوی اصلی قرار گرفته اند که این، کاربری آنها را آسانتر می کند.

از این عملکرد می توان به Smart Stay اشاره کرد. همچنین صفحه "اپلیکیشن های استفاده شده اخیر" و نیز منوی هشدارها، واضح تر به نظر می رسد و فضای بیشتری برای هشدارها فراهم می کند. اگر خواستار و دوستدار حالت بسیار ساده هستید، می توانید از آیکون های بسیار بزرگ، در حالت قدیمی منو استفاده کنید.

  اینترفیس گلکسی اس 5

از آنجایی که این گوشی تنها 16 گیگابایت حافظه داخلی دارد، باز هم راضی کننده به نظر می رسد که نسخه ما دارای 55 اپلیکیشن نصب شده می باشد.

 البته رویکرد کلی بر این بوده که در سال 2013، تلفن ها از 70 اپلیکیشن و یا بیشتر برخوردار باشند. سامسونگ از تمام اپلیکیشن های خود استفاده کرده است، اما روی چندان خوشی به اپلیکیشن های گوگل نشان نداده است.

از اینها گذشته، اینترفیس جدید سامسونگ، نسبت به اینترفیس گلکسی S4، کلاسیک تر و منظم تر است و همچنین کاربری آسانتری دارد. البته نسبت به نکسوس 5 گوگل، کمی شلوغ تر به نظر می رسد اما داشتن عملکردهایی همچون حالت ذخیره انرژی (Ultra Power Saver Mode) مزیت مهمی به شمار می رود.

 

حالت ذخیره انرژی (Ultra Power Saver Mode) به عنوان برگ برنده

ما از حالت Ultra Power Saver  سامسونگ استفاده کرده ایم. این حالت به کاربر امکان می دهد به حفظ ذخیره انرژی بپردازد. این پرقدرت ترین حالت ذخیره انرژی است که تا کنون دیده ایم. این حالت، به جز سرویس های مهم و حیاتی، دیگر سرویس ها را از کار می اندازد و صفحه نمایش را به حالت سیاه و سفید می برد. بنا بر آنچه سامسونگ مدعی شده است، این حالت می تواند گوشی را با یک باطری تقریبا خالی، به مدت 24 ساعت روشن نگاه دارد.

 

ویژگی های فنی مناسب و صفحه نمایش فوق العاده

هرچند گلکسی S5 از ویژگی های فنی در حدود محصولاتی همچون گلکسی Note 3، ال جی G2 و سونی اکسپریا Z1S برخوردار است، اما باید گفت بسیاری از کاربران، انتظاری بیش از این داشتند.

گلکسی S5 دارای صفحه نمایش 5.1 اینچی سوپرآمولد با کیفیت 1920 × 1080 می باشد. این شفاف ترین و خوش منظرترین صفحه نمایشی است که ما تاکنون استفاده کرده ایم.

استفاده از رنگ های یکدست، کیفیت آمولد و نیز وضوح فول اچ دی، به این صفحه نمایش کیفیتی منحصر به فرد داده است.

اما بپردازیم به موتور محرکه این گوشی. گلکسی S5 از اندروید 4.4.2 و پردازشگر 2.5 گیگاهرتزی اسنپ دراگون کوالکوم 801 بهره می برد که عمر باطری این گوشی را در حدود 40 درصد افزایش داده است. همچنین این گوشی از رم 2 گیگابایتی، 16 گیگابایت حافظه داخلی (10.7 گیگابایت قابل استفاده)، دوربین جلویی 2.1 مگاپیکسلی، دوربین 16 مگاپیکسلی در پشت گوشی، و باطری 2,800 mAh برخوردار است. ( برخوردار است. (300 mAh قوی تر از گلکسی S4)

از یاد نبریم که این محصول از NFC، حسگر مادون قرمز برای کنترل تلویزیون، قابلیت اتصال سیم کارت میکرو، و نیز قابلیت اتصال کارت میکرو SD برخوردار است که می تواند حافظه آن را به 128 گیگابایت ارتقا دهد.

ویژگی های فنی گلکسی اس 5 

ویژگی های فنی گلکسی اس 5 ویژگی های فنی گلکسی اس 5

گلکسی S5 در رتبه بندی Quadrant دارای امتیاز 23000 می باشد که امتیاز بسیار بالایی است. البته از یاد نبریم که سال پیش نیز گلکسی Note 3 در این رتبه بندی، امتیازی بالاتر از 20000 به دست آورده بود. همچنین گلکسی S5 در آزمایش 3D Mark’s Ice Storm Unlimited نیز دارای امتیاز 18500 شد. به هرحال همانطور که اشاره شد، یکی از نکات بسیار مهم، عمر باطری این گوشی است.

 

اما چند نکته منفی

بلندگوی پشت گوشی:

متاسفانه بلندگوی پشت گلکسی S5، چندان فوق العاده به نظر نمی رسد و همچون گلکسی S4، نسبت به ATC One M8 صدای ضعیفی دارد.

 

جانمایی محل اتصال هدفون:One

  HTC، آیفون 5S و بسیاری از گوشی های دیگر، محل اتصال هدفون را در پایین گوشی تعبیه کرده اند. این امر اتصال هدفون و نیز قرارگیری گوشی همراه با هدفون در جیب را آسانتر می کند. متاسفانه در گلکسی S5، محل اتصال هدفون در بالای گوشی تعبیه شده است.

 

عدم وجود قابلیت آنلاک کردن ضربه ای:

ال جی اخیرا از عملکردی به نام KnockOn رونمایی کرد که امکان می دهد تنها با دو ضربه به صفحه نمایش، گوشی را روشن کنیم. ما از این روش راضی بودیم و نیز خوشحال شدیم وقتی دیدیم اچ تی سی نیز از همین عملکرد در One M8 پیروی کرده است. متاسفانه سامسونگ هنوز به استفاده از این عملکرد روی نیاورده است.

فراوانی سرویس های سامسونگ:

بخش اعظمی از حجم این گوشی را به اپلیکیشن های سامسونگ و سرویس های آنان اختصاص داده است. اگر شما از طرفداران سرویس های اندروید گوگل می باشید، بهتر است تنظیمات گوشی را تغییر دهید و در گلکسی S5 خود از سرویس های گوگل نیز بهره مند شوید.

 

دوربین گوشی

دوربین 16 مگاپیکسلی گلکسی S5، نسبت به نمونه قبلی یعنی S4 پیشرفت قابل ملاحظه ای به شمار می رود. این دوربین در نورهای کم، عملکرد بهتری دارد و تقریبا می تواند در نور کم، عملکردی شبیه به چشم انسان داشته باشد.

 باید اعتراف کرد که هنوز قابل مقایسه با دوربین آیفون 5S نیست، اما در میان گوشی های اندروید سامسونگ، بهترین دوربین به شمار می رود. (البته بدون احتساب گلکسی S4 Zoom)

دوربین گوشی گلکسی اس 5


برچسب ها گالاکسی اس5 ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
هر روزه با جدیدترین اخبار اطلاعات فناوری, موزیک ها روز دنیا, سریال ها و فیلم های روز دنیا و پیامک های خنده دار عاشقونه و همچنین داستان های جالب همراه شما خواهیم بود
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 72
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 35
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 41
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 243
  • بازدید ماه : 186
  • بازدید سال : 3,529
  • بازدید کلی : 30,613